Co dobrego?

… będzie dziś na obiad?

wp_20160225_10_53_26_pro.jpgStek z antrykotu wołowego na sałatce z fenkułu.
Bardzo lubię polską dobrą sezonowaną wołowinę. Jest soczysta, krucha, po prostu niebo w gębie. Dobra wołowina jest sezonowana, minimum 14 dni
Fenkuł, czyli koper włoski, a raczej jego nasiona, są znane matkom, bo herbatka z nasion kopru włoskiego łagodzi kolki u maluszków. Sałatka z fenkułu ma ciekawy, lekko anyżowy posmak.

Reklamy

Skomentuj

Proszę zalogować się jedną z tych metod aby dodawać swoje komentarze:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s