Co dobrego?

… będzie dziś na obiad?

wp_20160225_10_53_26_pro.jpgStek z antrykotu wołowego na sałatce z fenkułu.
Bardzo lubię polską dobrą sezonowaną wołowinę. Jest soczysta, krucha, po prostu niebo w gębie. Dobra wołowina jest sezonowana, minimum 14 dni
Fenkuł, czyli koper włoski, a raczej jego nasiona, są znane matkom, bo herbatka z nasion kopru włoskiego łagodzi kolki u maluszków. Sałatka z fenkułu ma ciekawy, lekko anyżowy posmak.

Advertisements

Skomentuj

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s